Mini campament urbà

Benvolgudes famílies,


Després d’un llarg temps de confinament i de retorn gradual a la nova situació, creim que ha arribat l’esperat moment de retrobar-se. Com tots sabeu, els campaments d’estiu eren l’escenari perfecte per gaudir tots plegats d’una setmana de convivència i germanor. Ara bé, la nova situació ens ha obligat a modificar la planificació inicial, i a oferir-vos una alternativa reduïda però creada amb molta il·lusió i entusiasme per part dels caps.


Esperam que hagueu reservat prou energies en aquest període, en vistes del proper “Mini campament urbà” que l’ A.E.G. Reina Constança de Mallorca durà a terme del 3 al 7 d’agost als nostres locals en horari de tarda. De 16 a 18h per a Ferrerets i Llops/Daines i de 18:30 a 20:30h per a Ràngers/Esplets i Pioners/Caravel·les. Segons assistència aquests horaris es podrien modificar.


Els Caps estem donant les darreres pinzellades d’organització per a tindre-ho tot a punt, sempre atenent als protocols i mesures de prevenció en relació a la Covid-19. Agrairíem que aneu confirmant assistència als vostres caps abans del 20 de juliol.

MOLT IMPORTANT: per a més informació, detalls de l’activitat i normativa vigent en relació a la Covid-19, és fa del tot necessari que assistiu a la reunió de pares i/o tutors que es durà a terme per videoconferència el dijous 23 de juliol a les 20:30h. En els propers dies rebreu l’enllaç a la reunió.

Fins aviat!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *