Agrupament Escolta i Guia Reina Constança de Mallorca

L’Agrupament Reina Constança de Mallorca es va fundar l’any 1958 a mans de Maria Ferret i l’any 1996 l’agrupament es va reobrir a la parròquia de Sta. Catalina Thomàs.

El nostre projecte educatiu es basa en la realització de la persona a través del treball en grup realitzant el màxim d’activitats en contacte amb la natura. Per a dur a terme aquest projecte, l’Agrupament Reina Constança, basa les seves activitats en els tres eixos proclamats per l’Escoltisme: FE, PAÍS, EDUCACIÓ.

Per poder dur a terme aquest projecte educatiu l’agrupament es divideix en branques

Nom de la Branca

Tram de edat

Color identificatiu

Ferrerets

de 6 a 8 anys

Taronja

Llops/Daines

de 8 a 11 anys

Groc

Ràngers/Esplets

de 11 a 14 anys

Blau

Pioners/Caravel·les

de 14 a 17 anys

Vermell

Rutes/Guies

a partir de 17 anys

Verd

Equip d’Agrupament

Caqui

Cada branca està dirigida per un grup de persones, que anomenem caps. Ells tenen la tasca de dur a terme el projecte educatiu corresponent a cada branca.
El equip de caps està recolzat per l’equip d’Agrupament, que vetlla per el correcte desenvolupament de les activitats de tot l’agrupament, i a demés es dedica a les tasques administratives de l’Agrupament. Com a màxim responsable de tot l’agrupament es troba el cap d’agrupament.

Com agrupament estem federats amb el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca que a la seva vegada depèn del bisbe de Mallorca i ens distingim de la resta d’agrupaments per el colors verd i blanc del nostre fulard.