covid, corona, coronavirus

Comunicat en relació a les activitats presencials del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

Benvolgudes i benvolguts,

Coneixent l’actual situació epidemiològica que deriva en l’augment dels contagis del Covid-19, ens veim forçats per responsabilitat i seny, a suspendre temporalment les activitats presencials del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Tot i que les actuals mesures corresponents al nivell 4 a Mallorca, permeten la realització d’activitats de lleure amb infants i joves, i que hem demostrat durant l’estiu i el primer trimestre del curs que aquestes són segures, gràcies als protocols seguits per les entitats que les duim a terme, hem decidit aturar l’activitat presencial donat el creixement de casos causat per les males pràctiques durant aquestes festes.

Aquesta suspensió d’activitat es realitzarà fins el proper 30 de gener, com a mínim, moment on els equips de l’entitat tornarem a valorar, segons les restriccions i la situació sanitària, allargar la suspensió o reactivar l’activitat.

Volem manifestar expressament la nostra postura a favor de les activitats de lleure com un element de socialització i creixement personal indispensable pels infants i joves que hi participen, per això, després de l’aturada continuarem amb més força oferint les oportunitats que l’escoltisme aporta a totes les persones que ho vivim i ens hi sentim compromeses.

Per dubtes sobre aquesta suspensió i les activitats del MEGM, podeu transmetre’ls per correu electrònic a megm@megm.org o a equipdecomissariat@megm.org.

Sempre a punt,

14 de gener de 2021

Taula Executiva del

Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca