La vida és canvi…

Diu un proverbi taoista que l’únic permanent és el canvi…
Aquest curs que, tot just ara està acabant (per a noltros el curs acaba amb els campaments d’estiu), ens ha portat un parell de canvis ben importants.
Per una banda, com ja sabeu els que vinguéreu a la acampada de Cloenda, en Toni Noguera, nostre Cap d’agrupament, ens deixa; se’n va a seguir fent escoltisme al sempre difícil món de la política activa i compromesa.
Tant de bo faci certa la nostra màxima i deixi el món millor del que l’ha trobat.

De l’altre canvi, no menys important, ens hem assabentat fa un parell de dies, quan el Bisbat ha publicat la nova organització dels Rectors i Vicaris a les parròquies de Mallorca.
Aixó ha implicat que el nostre estimat Consiliari, Carles Seguí, haurà d’anar a fer el seu servei a altres contrades de la nostra illa.

Un altre màxima dels escoltes ens convida a esforçar-nos a veure el costat positiu de les coses; aixó ens digué el nostre fundador, Baden-Powell. La part positiva que hem de cercar d’aquestes dues partides és contemplar el que ens han deixat: el compromís, les ganes de fer les coses ben fetes, l’afany de superació, el diàleg, la ortodòxia, la proximitat…, és impossible dir-les totes

En Carles dirà la seva darrera Missa a la nostra parròquia de Sta. Pagesa el proper divendres, a les 20.30 hrs, amb motiu de la festivitat de l’Assumpció. Hi esteu tots convidats a fer-vos presents per afegir-vos al nostre comiat.

Com diu la nostra cançó, no és un adeu per sempre, però…Els trobarem a faltar.

Moltes gràcies per tot!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *