Curs escolta 2014 – 2015

En aquesta època de l’any, tot i la calor que encara patim, la publicitat dels grans magatzems ja ens comença a recordar que hem de preparar-nos per al nou Curs.

Al nostre Agrupament també ens preparem i ja ens hem reunit per començar a treballar per enllestir aquesta nova aventura.
Per tal de planificar millor les inscripcions, i aprofitant les eines que ens proporciona la xarxa, volem potenciar l’ús del blog per agilitzar i facilitar la feina de planificació, especialment en el tema de les inscripcions.
És per aixó que, com a primera passa, aqui teniu un petit formulari, amb un parell de preguntes bàsiques que us pregam que empleneu si estau interessats en participar al proper curs.
Aquest formulari, adreçat tant als nins de l’any passat com als nous participants, és simplement una preinscripció, que no té altre intenció (ni conseqüència) que ajudar-nos a planificar la composició de les Unitats i gestionar l’admissió dels nins que vulguin començar enguany.
En properes dates anirem publicant a aquest blog les novetats que es vagin produint: confirmació de les admissions, inscripció formal, reunions de pares, etc
Us agraïm la vostra col·laboració i confiança en noltros i en el Mètode Escolta per a l’educació en el lleure dels vostres fills.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *