DOCUMENT REUNIÓ DE PARES 2n TRIMESTRE LL/D

Molt bones papis!
Com ja sabeu avui s’ha duit a terme la reunió trimestral, aquí us adjuntem el document presentat i l’acta dels punts tractats a la reunió:

VALORACIÓ 1r TRIMESTRE

Hem apreciat un alt nivell de cohesió dins la unitat, tots els llobatons i totes les daines han trobat el seu lloc dins aquesta i hi ha molt bona relació entre ells; tot i així encara hi és present la pugna que enfronta als llops i a les daines per qüestions de sexe. és per això que us preguem que des de casa els intenteu disminuir aquests tòpics que els allunyen per tal de fer-los prendre consciència de que no són tantes les coses que els allunyen i poder superar aquests falsos ideals.

També us demanem que els doneu certa autonomia a l’hora de fer les seves motxilles i de fer-se càrrec de les seves responsabilitats dins la unitat, sempre prestant un cop de mà i alguna ullada per tal de tenir-los supervisats. D’aquesta manera pretenem augmentar el seu grau d’autosificiència i fer-los madurar progressivament dins els límits corresponents a aquesta etapa.

METODOLOGIA

Durant aquest primer trimestre molts nins han pres la iniciativa de fer la promesa, fet que els ha introduït de ple dins la filosofia escolta, els ha fet adquirir un major grau de compromís i els ha acabat d’integrar al grup.

Al llarg d’aquest 2n trimestre els introduïrem la figura dels estels, unes ensenyes que aquests s’hauran de guanyar a base de fixar-se una sèrie de compromisos lligats a les mancances del seu dia a dia i a la metodologia pròpia de la seva etapa.

Finalment encoratjar a tots els llops i a totes les daines de 3r any amb promesa a dur a terme l’especialització, una mena de treball en el qual cada un ha de triar un tema que els resulti interessant i exposar-lo a mode de xerrada o de taller als seus companys. Aquesta tasca tambés és recompensada amb una ensenya pel mèrit d’haver’s-hi dedicat.

Creiem que tot això els farà avançar i fer passes cap a l’objectiu final de l’etapa de llops que culmina el 3r any abans de passar a Ràngers.

OBJECTES PERSONALS

Ens n’hem adonat que molts nins tenen tendència a portar joguines, peluixos i inclús telèfons mòbils per motius varis, és per això que us preguem que tota aquesta mena d’ítems restin a casa, ja que quan vénen als escoltes han d’estar en contacte amb la natura, amb els seus companys i amb els ulls i les orelles ben obertes per poder seguir les activitats amb el curs proposat.

Finalment, puntualitzar que pel que fa als telèfons mòbils, sempre i quan sigui estrictament necessari, els podran dur a la motxilla i apagats. Aquests no es podran utilitzar mentre durin les activitats.

UNIFORMITAT

Aquest és un tema que ens preocupa bastant, ailenament a la distinció i al reconeixement de tots els llops i de totes les daines quan ens els emportem de sortida, tant la camisa com el foulard tenen una simbologia pròpia de l’escoltisme; per tant, seria convenient que tots venguéssin adientment uniformats i que ens féssiu de contrafort amb aquest tema.

CAMPAMENT D’ESTIU

Al darrer consell d’agrupament es va establir un marge de temps en el qual es preveu que es dugui a terme, encara estem valorant distintes opcions, però tot apunta a que serà un campament conjunt fora de l’illa.

SISTEMA DE COMUNICACIONS

Vist que el sistema que hem utilitzat aquest trimestre no ha estat del tot eficaç i a petició dels pares assistents a la reunió, hem decidit crear un grup de WhatsApp mitjançant el qual anar-vos informant sobre el curs del trimestre i de totes les activitats. Això sí, us preguem claredat, compromís i priotitat, ja que com molts sabeu el mal ús d’aquesta plataforma pot provocar alqun maldecap.

Finalment informar-vos de que na Tere es troba a Eivissa per motius laborals i que encara no està fixada la data de la seva tornada, també aprofitem per introduir-vos la figura d’ajudant de cap per part de n’Ainhoa, una ruta de 1r any que es troba dins la unitat per tal de donar una mica de suport i adquirir experiència.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *