CARNESTOLTES 2016

Que ja és carnaval! I com cada any l’Agrupament Reina Constança munta un bon sarau per a celebrar-ho tots plegats!
Enguany l’organització de l’esdeveniment ens torna a correspondre a la colla de rutes, que com ja sabeu, a part de donar un cop de mà a les diverses unitats també estem immersos en un projecte de grup. És per això que els diners recaptats durant tot l’esdeveniment es destinaran a una causa benèfica, concretament a la Fundació de l’Escleròsi Múltiple de Menorca.
La vetllada s’iniciarà a les 19’30h, hora a partir de la qual totes les unitats, pares, familiars, amics i veïns de la barriada s’endinsaran dins el microclima induït de la selva amazònica que els nostres Pioners us han preparat.
El preu de l’entrada és de 3€, això inclou un ticket amb el què recollir el vostre sopar i amb el primer número de la nostra rifa, la resta de números hauran de ser adquirits en tires i al final de la vetllada esvrinareu qui és el guanyador d’un sopar per a dues persones a La Tertúlia Cafè-Teatre.

També comptarem amb nombroses dinàmiques on la participació es premia i l’actuació del meravellós Frank Wild amb la seva guitarra i la seva veu salvatge.
Finalment animar-vos a tots i a totes a disfraçar-vos, que també podeu guanyar coses molt xules, així com amb la publicaió de les fotografies de l’esdeveniment a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #CarnestoltesAERC2016.
L’esdeveniment acabarà sobre les 22’30h, aproximadament, així que us agrairíem que us comuniquéssiu amb els caps de les respectives unitats per no crear embulls ni confusions.
Cada unitat és l’encarregada de portar part del sopar:
FERRERETS: Plats i coberts.

LL/D: Salat.

R/E: Begudes.

P/C: Dolç.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *