Voluntariat i Sortida a l’Avenc de Son Pou

Ara sí! els Pioners estam immersos en les noves tecnologies. A partir d’ara tot es publicarà al bloc!!
Som-hi!

Primer de tot dir que la diada de l’altre dia va ésser tot un èxit a nivell d’agrupament i sobretot a nivell de pioners, la feina feta el divendres es va veure compensada el dissabte matí.

Però ara toca continuar, el proper dissabte dia 10 de novembre no farem reunió per l’horabaixa, sinó que al matí participarem de les taules d’informació en contra de la violència de gènere. Ja fa uns anys que els Pioners i Caravel·les de Reina Constança hi participen i enguany no anava a ser una excepció! És un moment molt gratificant ja que feim servei a la comunitat defensant un problema cada cop més comú en la nostra societat. Per aquest motiu, ens trobarem a les 9.00 als locals i partirem en tres grups a les zones assignades. Un grup anirà a la porta de Sant Antoni, un altre davant el Corte Inglés i l’altre a la plaça de l’olivar. A les 13.30 haurà acabat el nostre servei i cadascú es podrà anar a casa!

Ja que això als PP/CC no ens cansa i volem més! volem no aturar! el diumenge dia 11 de Novembre (al dia següent) ens anirem d’excursió a l’Avenc de Son Pou. Quedarem a les 9.00 a l’estació intermodal i partirem en tren a Santa Maria on realitzarem l’excursió. La tornada serà a les 19.00 a la mateixa estació intermodal de Palma. El tren arriba a les 19.03, així que no us impacienteu si a les 19.00 no som puntuals!

Material per a la sortida:
– 5€ (pel tren)
– Botes d’excursió còmodes
– Dinar del dissabte
– Berenar a mitjan matí
– Motxila per ficar les coses
– Capelina (en cas que plogui)
– Roba còmode però adient per fer excursions
– Frontal (serà molt necessària si volem gaudir de l’avenc)

Dit això… tendreu més notícies nostres en propers esdeveniments!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *