SANT JORDI 2013
Ja és propera una de les dates més importants del calendari escolta: la celebració de Sant Jordi, nostre Patró.
Enguany, l’Agrupament Pedra Viva ho organitza, i ens fa arribar aquesta primera informació, per tal de que us aneu assabentant.
Pensau que és una trobada de tots els escoltes de Mallorca, i fàcilment es poden arribar a juntar un milenar de persones, entre Agrupaments, Antics Escoltes, Fundació Maria Ferret, familiars i simpatitzants…
Com és natural, aixó implica un esforç de planificació i infraestructura important, i necessiten saber amb antelació la nostra participació per tal de fer els comptes ben fets.
Els Caps de les Unitats s’adreceràn a voltros per demanar-vos aquestes dades.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Us mantindrem informats!


Com tots sabeu, per celebrar Sant Jordi, el nostre patró, ens reunim tots els participants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca en una trobada, que enguany es farà a Binissalem els dies 20 i 21 d’Abril.
Per això necessitam la vostra participació, i volem saber, de part del vostre agrupament, quina quantitat de participants i caps assistireu al Sant Jordi 2013. La quota del Sant Jordi és de 10€ per cada membre del MEGM. Això inclou, anada amb tren fins a Binissalem, totes les activitats del Sant Jordi i dinar de paella de diumenge.
Al dinar de paella volem convidar als pares dels vostres nins, per tal d’incentivar la seva participació, per això voldríem saber també quina quantitat de pares vendran a dinar per el mòdic preu de 6€. El preu inclou paella, postres i aigua. Pensau a dur coberts!

AEG Pedra Viva
Binissalem

La imatge que hem triat és el retaule Sant Jordi, de Pere Niçard, que podeu trobar al Museu Episcopal de Ciutat. Com podeu veure, darrera la representació alegòrica de la victòria del Bé envers el Mal, hi ha una visió de la nostra Ciutat a l’època medieval.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *