Preinscripcions curs 2016-2017

Un any més, volem iniciar el curs amb la màxima transparència, tot publicant les passes i els criteris que hem seguit fins ara en el procés d’inscripció.
Per aixó, volem comentar els seguents punts:

  • tots els integrants de l’agrupament al darrer curs conserven la seva plaça; però és necessari que els pares vinguin a les inscripcions, per tal de signar les autoritzacions legals. No podem admetre cap nin sense aquesta autorització…
  • Atesa la gran demanda de places noves, us pregam molt encaridament que, si no voleu seguir amb nosaltres, ens ho comuniqueu quan abans millor.
  • el germans dels nins integrants de l’agrupament al darrer curs també estan admesos (en principi), però és necessari que empleneu el formulari dels nins nous i que els pares vinguin a les inscripcions, per tal de signar les autoritzacions legals. No podem admetre cap nin sense aquesta autorització…
  • PER ALS NINS NOUS:
  1. És necessari que empleneu el formulari de dades bàsiques, que ens permetrà situar al vostre fill a la Unitat corresponent.
  2. També podeu emplenar un formulari de pre inscripció de forma presencial, si veniu els dies de les inscripcions a la nostra parròquia (mireu el post anterior).
  3. Una vegada tancat el periode d’inscripcions, evaluarem la disponibilitat de places a cada Unitat i us comunicarem la convocatòria dels admesos a la reunió de pares.
Per a qualsevol aclariment, no dubteu en fer contacte amb nosaltres, a la nostra adreça de correu electrònic.
Moltes gràcies per la vostra confiança!
.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *