Porgramació 2n trimestre LL/D

Molt bones a tots! Ja s’han acabat les festes i tornam a fer trui, esperem que el Nadal hagi estat profitós i que els torrons no us hagin portat gaires maldecaps. És per això que amb motiu de la represa del curs escolta us volem anticipar la planificació d’aquest 2n trimestre, que ja us avancem que tot i ser una mica efímer ve carregada de noves aventures i nous reptes per a què els llobatons i les daines s’ho passin beníssim i de pas aprenguin un caramull de coses noves!

L’inici del nou any tindrà lloc dia aquest dissabte, 9 de gener amb la primera reunió de l’any, però no ens enrotllem més i aquí us deixem la planificació amb tots els detalls que ens ha estat possible especificar.

PROGRAMACIÓ 2n TRIMESTRE LL/D

9 de gener: reunió

16 de gener: reunió (per tal de dur a terme aquesta reunió cal que tots els llobatons i totes les daines portin les seves motxilles d’acampada amb tot allò que tant ells, com volsaltres creieu que sigui útil per a una acampada de dos dies i un vespre, Amb aquesta activitat pretenem que els nins adquireixin un major grau d’autonomia sobre ells, ja que preparar ells tots sols les motxilles els introdueix de ple dins les aventures vinents. També esperem que poc a poc aprenguin a fer-ho pel seu compte a fi d’evitar els típics problemes de “sa mamà o es papà ho ha posat… No ho sé”, per tant això els faria adonar-se’n de la importància que té el grau de la seva implicació).

23 i 34 de gener: acampada S’Alova

30 de gener: reunió (cal que tots portin el seu quadernet per seguir-hi fent les tasques proposades per aquest curs).

6 de febrer: CARNESTOLTES

13 de febrer: reunió

20 de febrer: excursió al Castell d’Alaró+missa

27 de febrer pont

5 de març: reunió (estem pendents del Museu de Mallorca per tal de dur-los a fer un taller).

12 i 13 de març Branca de LL/D

19 de març: reunió+missa

També volem aprofitar per informar-vos que el proper dijous, 21 de gener a les 20’00h es durà a terme la reunió de pares que es repeteix periòdicament un cop per trimestre, en aquesta tractarem més a fons aquesta planificació, farem una valoració del funcionament del trimespre passat i us introduirem el tema del campament d’estiu entre altres.

Finalment us tornem a deixar els nostres telèfons per tal de que contacteu amb nosaltres a l’hora de confirmar assistències o per qualsevol dubte que us sorgixi. Recordeu que també ens ho podeu fer arribar mitjançant el correu de la unitat.

Pere Joan  670 74 90 48
Núria  675 78 22 90
Albert  617 64 98 24
Ainhoa  606 72 45 68Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *