Nadal Escolta 2012

Data: 15 i 16 de desembre
Lloc: Raixeta (veure mapa)

Hora de sortida: 10.30h, dissabte
Punt de trobada: Aparcament Raixa (veure mapa)

Hora d’arribada dels pares: 11h, diumenge
Punt de trobada: Aparcament de Raixa
Hora de partida: 15.30h

Material: Motxilla de dos dies, sac de dormir, esterilla, impermeable, llanterna, muda de recanvi, roba d’abric, plats, tassó, coberts, cantimplora amb aigua pels dos dies, …
Menjar: Dinar, berenar i sopar de dissabte. El desdejuni de diumenge el posarà l’Agrupament i el dinar del diumenge serà comunitari a càrrec dels pares.

Preu: 4 euros

Comentaris importants: L’acampada la feim a Raixeta, però no es pot arribar en cotxe ja que no és un camí públic. Des de l’aparcament de Raixa fins a Raixaeta hi ha una excursioneta de nivell FÀCIL d’una hora que els familiars podreu fer caminant. Si hagués alguna persona amb mobilitat reduïda que no pogués fer l’excursió, es mirarà la possibilitat de pujar-la amb un cotxe de l’agrupament autoritzat. Per fer una previsió d’aquests casos podeu enviar un correu aegrc1958@gmail.com.

Haureu de dur dinar comunitari per compartir amb tot l’agrupament, així que és important que adapteu el menjar a l’excursió. És més convenient dur el menjar en “tuppers” que amb les palanganes habituals. En tot cas, haurà el cotxe de l’agrupament a l’inici de l’excursió per portar el menjar que sigui més voluminós i per indicar el camí de l’excursió.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *