Motxilla d’acampada

Bon dia Grans Ferrerets!
Us adjuntam un breu resum del que seria ideal per a la motxilla d’acampada.
L’ordre va del primer que hauríem de ficar a la motxilla al que va a dalt de tot, és important recalcar que els nins/nines han d’estar davant vosaltres quan faceu la motxilla per a que sàpiguen que els hi ficau, i si teniu temps, fer-los una llista amb el que porten i així a la hora de recollir els hi serà més fàcil. Sempre, sempre, sempre heu de posar nom a TOT el que portin (abstenerse calcetines):
carregaack_BW.png
  1. SAC DE DORMIR:
Per la comoditat dels nins ha de ser 10-20 cm més llargs de la seva estatura (si el nin mesura 1,30 comprar un sac de 1,50). Ha de soportar temperatures mínimes de 5º.
  1. ROBA DE RECANVI I D’ABRIC:
Camiseta, calçons, calcetins i roba interior de recanvi. En el cas de que les temperatures siguin baixes portar guants, una camiseta tèrmica (pot fer la funció de camiseta normal), un polar i una jaqueta gruixuda i si ho trobau a faltar, bufanda.
  1. NECESSER:
Un estoig petit serà suficient per incloure un raspall i pasta de dents de viatge, mocadorets i les pastilles o pomades necessàries.
  1. MENJAR:
A ser possible portar sempre mocadors o tapers, evitar el paper d’alumini és molt important per el nostre medi ambient! Evitar brioixeria per berenar, la fruita porta més energia i el cos ho agrairia. Portar-ho tot separat i etiquetat amb el moment en que es menjarà.
  1. IMPERMEABLE:
Sols portar en el cas d’avis de pluja, es recomana que sigui el més gran possible per tapar també la motxilla i protegir el cos totalment.
  1. ESTERILLA:
Quant més aillant, millor. Les esterilles de fitness o ioga son massa primes, és millor fer la proba a la tenda i que el ferreret es senti còmode, al cap i a la fi, serà el seu matalàs a les acampades.
  1. ALTRES:
Cantimplora de 1,5L, en el cas de que no tinguéssim font, caldria adjuntar una botella de mig litre. Frontal i piles de recanvi, és molt més còmode i pràctic per als ferris.


Consells: Si qualque ferreret té un objecte, coixí o peluix amb el qual dorm a casa, el pot portar, això el farà sentir més segur/a a l’hora d’anar al llit.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *