Inici de curs 2013

Fetes les inscripcions, les quals foren un èxit absolut, us presentam la informació dels dos primers actes de l’Agrupament aquest curs i del projecte Scoutlet:

Reunió inicial de mares i pares de l’agrupament: 30 de setembre a les 20.30h al local de la gent gran de la parròquia (devora l’entrada a la parròquia per la plaça santa pagesa).

Acampada de Passes, l’inici de curs:
Lloc de l’acampada i preu: Per determinar. Se vos informarà a la reunió de pares.
Dates: 5 i 6 d’octubre
Hora de sortida: 9.30h
Lloc de sortida: Aparcament del Conservatori
Hora d’arribada dels pares al lloc d’acampada: 11h
Hora de partida: 15h
Material: Motxilla de dos dies, sac de dormir, esterilla, impermeable, llanterna, muda de recanvi, roba d’abric, plats, tassó, coberts, torcaboques, camisa escolta (si passau d’unitat, també la del nou curs), …

Menjar: Dinar, dos berenars, sopar i desdejuni. El dinar del diumenge serà comunitari a càrrec dels pares.

Scoutlet és un projecte de l’AEG Reina Constança a fi de resoldre el problema de la despesa que ocasiona comprar el material d’acampada necessari per fer les activitats de l’agrupament.

Ens hem adonat que any rere any els pares i mares se us donen dos problemes:

  1. Els nins creixen a molta velocitat i molts de pics el material d’acampada que utilitzen no és que quedi en mal estat, sinó que simplement ha quedat petit o obsolet per la unitat en què es troben. Aquest material acaba al fons d’un armari fins que es tira. 
  2. Hi ha altres famílies que any rere any durant el setembre fan una despesa enorme de material d’acampada que saben que tanmateix els durarà una o dues temporades com a molt.
Davant això, l’Agrupament, i tenint en compte l’ideal no consumista i auster que promou l’escoltisme, es proposa fer d’intermediari entre aquests dos conflictes i fer-ne d’ells una solució.

Les instruccions per poder participar en l’Scoutlet són les següents:

  • Per poder aportar material no fa falta que sigui material propietat d’algú de l’Agrupament però si ha de ser membre el nin/a receptor d’aquest.
  • Si voleu dur material que ja no utilitzeu, l’heu de dur a partir del 30 de setembre (aprofitau la reunió de pares per dur-ho) als locals de l’agrupament. Ens interessa tot tipus de material que utilitzen els escoltes a l’Agrupament: sacs, motxilles, cantimplores, botes, roba gruixuda d’acampada, camises escoltes, … però tot ha d’estar en bon estat, no vol dir això que estigui nou, simplement que es pugui utilitzar profitosament.
  • Si voleu rebre el material, el mateix dia 30 de setembre haureu d’omplir una sol·licitud que especifiqui quin tipus de material voleu, de quina talla i quina prioritat de necessitat teniu per aquell tipus de material, això darrer és per poder distribuir el material si hi ha excés de demanda.
  • A la reunió de pares, el 30 de setembre, s’especificarà quin serà l’horari i les dates, abans de l’acampada de Passes, en el qual es podrà anar a cercar el material. Ja que tendrem la sol·licitud emplenada us avisarem prèviament per correu electrònic o per telèfon de quin és el material disponible del que heu demanat.
  • Malgrat l’objectiu sigui que tothom tengui el material que necessiti per l’acampada de Passes, durant tot el curs l’Scoutlet estarà en marxa així que hi haurà la possibilitat de donar material d’acampada, d’emplenar o actualitzar les sol·licituds i igualment si es rebés alguna cosa que s’havia demanat per sol·licitud s’informarà a la família podent venir a recollir-ho.

Per més informació o preguntes que tengueu no dubteu en consultar-ho a: aegrc1958@gmail.com

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *