Informació per mares i pares: dissabte 3 de novembre

Benvolgudes mares i pares,

vos volíem informar de dues activitats molt importants que realitzarem el proper dissabte dia 3 de novembre. Són les següents:

1. Diada “L’agrupament al Barri”:  Pel matí realitzarem una diada lúdica al Carrer Blanquerna oberta a tots els nins del barri. Un dels nostres objectius d’enguany és potenciar la nostra participació al barri per contribuir a que sigui encara més alegre i més associatiu. A més, aquesta activitat estarà emmarcada en el 75è aniversari de la parròquia que se celebra aquests mesos. El lloc de trobada serà a les 10’30 hores a la plaça Santa Pagesa i podreu venir a cercar als vostres nins allà mateix a les 13 hores. Vos voldríem demanar que cada nin dugués un euro pel berenar del matí que montaran la unitat de Pioners i Caravel·les com a extrajob.

2. Ordenació del nostre consiliari com a capellà. El nostre estimat Carles Seguí, consiliari del nostre agrupament, serà ordenat capellà a la celebració que tindrà lloc a la Seu el dissabte a les 17 hores. A totes aquelles famílies que vulguin assistir, quedarem tots a les 16’30 a la porta de la Seu que està devora del centre de recepció de visitants. Recordau que els nins que venguin han de venir uniformats i acompanyats per voltres durant tota la celebració. És per aquest esdeveniment que no hi haurà reunió per la tarda.

Sempre a Punt

AEG Reina Constança

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *