Dissabte 8 de març Llops i Daines

Va costar llevar el groc de Minion??? Per aquest dissabte tenim un dia més relaxat (si… segur…) de reunió, començarem a les 16h i acabarem a les 18.30, vaja, com sempre. Però tenim coses molt importants per dir-vos, ATENCIÓ:

Dia 15 i 16 de març tenim l’Acampada de Branca, una de les activitats més importants del curs, ja que és una trobada de tots els llops i daines de Mallorca (esperam més de 200 nins i nines). Així que per assistir-hi haureu de pagar AQUEST CAP DE SETMANA els 10€ que costa la sortida, a més, haureu de tornar a dur la “diadema“ja que l’hem de decorar i la farem servir allà. L’acampada començarà el dissabte migdia després de dinar i acabarà el diumenge també després de dinar, la resta de la informació la donarem la setmana que ve. Els caps hem estat i seguim fent molta molta feina per aquesta acampada així que esperam màxima assistència! 
Per altra banda, aquesta setmana tornam a reprendre la recerca de n’Akela per paratges desconeguts… esperam tenir noves d’en Mowgli que ens doni indicacions…

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *