Dissabte 8 de gener Llops i Daines

Atenció, tenim missatge del nostre amic escocès en MacArron!

Benvolguts amics, un pic fetes les proves físiques (pròpies del Territori d’en Bagheera) del passat dissabte, entre elles: llançament de sabates, relleus de dibuixar, explotar globus,…; vaig accedir a ajudar-vos! He xerrat amb en Nessy i ell que té millor oïda que jo, va sentir dir a en Shere-Khan que es dirigia cap a la Xina! Per tant us recoman que trobeu algun company llop de per allà que us ajudi en la vostra cerca. Va ser un plaer coneixer-vos i us desig tota la sort per trobar n’Akela!


Així doncs, ja tenim feina per aquest proper dissabte! De fet, l’inspector Mowgli ens acaba de recomanar que ens preparem molt, perquè acaba de començar l’any xinés i n’hi ha montada una de grossa, així que noltros almenys no ens perdríem per res aquest dissabte ja que PASSARÀ A LA POSTERITAT! A més, en Mowgli ens ha dit que és essencial que duguem: Roba que es pugui embrutar, teles o mocadors de colors, calcetins gruixats per poder anar fora sabates i per suposat la camisa.
Per tenir temps per tot el que hem de fer aquest dissabte començarem a les 15.30 i fins, com sempre a les 18.30!

4 comentaris a “Dissabte 8 de gener Llops i Daines”

  1. Teles de colors petites, com si fossin mocadors i calcetins gruixats per anar descalços per les pistes de la parròquia sense costipar-nos!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *