Dissabte 1/ de febrer Llops/Daines

El passat cap de setmana els llops i daines ens anàrem per primer cop d’acampada tot sols! Arribàrem a la zona d’acampada on en Hathi i en nostre convidat especial, en Bernat, un Ruta de l’Agrupament que viu a Barcelona (Gràcies Bernat!) estaven enfilats pels arbres acondicionant el lloc d’acampada pels Llops i Daines.

Allà ens trobàrem amb un problema, els Minimoys havien perdut els seus tòtems per culpa d’en Shere-Khan i ens demanaren la seva ajuda. Durant l’acampada cada sisena va haver de superar algunes proves de lo més estranyes. Férem els quaderns de caça i una gimcana per Caimari que ens va dur a trobar un missatge del terrible tigre que ens havia tornat els tòtems a les nostres tendes i per acabar el dia, un accidentat joc de rastreig i caça de llops. 
El diumenge, va costar aixecar-se després del dissabte intens, i aprofitàrem per jugar a l’espera dels pares. Per concloure un fantàstic cap de setmana els Llops i Daines representaren i explicaren als pares coses de les que feim els Llops, una Daina va fer al promesa i ens menjàrem el dinar boníssim que ens varen dur els pares.
Per aquest proper cap de setmana de forma sorprenent, només farem reunió al cau de 16h a 18.30h. Esperam rebre notícies de l’inspector Mowgli per seguir investigant el lloc on està segrestat n’Akela!

P.S.: Informar-vos que ja sabem dates i lloc del campament d’estiu, serà la setmana del 18 al 24 d’agost al casal de St. Ramon de Penyafort al Port de Sóller.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *