Carnestoltes 2013

Ja arriba el Carnestoltes! Enguany a la parròquia arribaran éssers de tots els planetes i galàxies amb les seves millors vestimentes i es farà un gran concurs gal·làctic de la darrera moda universal i jugarem tots plegats als diferents jocs espacials i tastarem un menjar compartit entre tots. Estau tots convidats a participar en el concurs amb les vostres disfresses!

Data : 9 de Febrer de 2013

Hora d’inici : 19:30

Hora de comiat (aprox.) : 21:30

Material : El menjar serà comunitari. Les unitats de ferrerets, ràngers/esplets i pioners/caravel·les s’encarreguen de portar el salat. Els llops/daines s’encarreguen de dur el dolç i les postres. Els rutes/guies s’encarregaran de dur la beguda.

Preu : enguany els nins hauran de dur 2 € per el lloguer de plats per no crear tants residus. Els doblers del lloguer es tornaran a cada nin quan retorni els seu plat i el seu tassó. A més, aquesta festa tendrà un gran esperit solidari: disposarem per la voluntat dels assistents una guardiola per la construcció d’una casa d’acollida de nins de Quebrada Verde al poble de Pachacamac a Perú, projecte impulsat per Mallorca Missionera.

Moltes gràcies per la vostra atenció i us esperam el dissabte que vé!

                                                                                                  Rutes/Guies

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *