Acampada 25-26 de gener Llops i Daines

Bon dia Llops i Daines, i pares que mostren als seus fills/es la web,
El passat dissabte teníem cita amb en Mowgli, inspector privat, perquè ens ajudés a la nostra recerca per salvar a n’Akela d’en Shere-Khan. No poguérem topar-nos amb ell però si entràrem al seu despatx i descobrirem algunes pistes relatives a la seva investigació sobre el lloc on està pres n’Akela. Per desenvolupar la nostra part més creativa, començàrem a fer les tapes del que serà el quadern de caça (lo que??? què és això??? més coses? estan locos aquests caps???) i el primer estel de cadascú segons els territoris que havien aconseguit (apaga y vamonos! ara parlen de territoris…).
Per acabar jugàrem una estoneta i anàrem a la missa de la parròquia com cada tercer dissabte.

Però bé, anem al que ens ve damunt el proper cap de setmana! Hi ha… ACAMPADAAAA, a continuació us posam totes les dades de l’avís de sortida!
Lloc: Caimari (veure mapa)
Data: 25 i 26 de Novembre
Hora de trobada: 9.30
Punt de trobada: Estació intermodal
Hora d’arribada dels pares: 12.00
Hora de partida: 15.30 aproximadament
Punt de trobada: Caimari (veure mapa)

Material: Motxilla de dos dies, sac de dormir, esterilla, impermeable, llanterna, muda de recanvi, roba d’abric, plats, tassó, coberts, torcaboques,…
Menjar: Un dinar, un sopar, dos berenars i un desdejuni; i aigua suficient!

Preu: 5€
Comentaris: El diumenge degut a la celebració de Promeses, i perquè no dir-ho… perquè papàs i mamàs ens queis molt bé, farem un fantàstic dinar comunitari! Així que cada família haurà de dur alguna cosa per compartir amb tot el grup.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *